Gyakran Ismételt Kérdések

Mi történik, ha elfelejtettem a jelszavam?

Ha Ön már regisztrált és nem emlékszik a jelszavára, el tudjuk Önnek küldeni. Csak kattintson az Elfelejtetted a jelszavad és adja meg az email címét. A kódot elküldjük Önnek. Kérjük, jegyezze meg, hogy ahhoz, hogy megkapja email címét ugyanazt az email címet kell beírnia, mint amit a regisztrálásnál használt.

Nem találtam választ a kérdésemre.

Ez a GyIK - ahogy a neve is mutatja - csak a gyakran ismételt kérdésekkel foglalkozik. Ha más kérdésed van, nyugodtan írj nekünk.

Tudok regisztrálni kétszer ugyanazzal az e-mail címmel?

Nem. Biztonsági okokból nem lehetséges kétszer ugyanazzal az email címmel regisztrálni. Kérjük, amennyiben egy második regisztrációt is szeretne, és erre megvan a megfelelõ oka, használjon egy másik email címet.

Miért kapok hibaüzenetet bejelentkezéskor?

Ha Ön regisztrálva van és a belépésnél problémája van, két általános hiba lehetséges. Az elsõ, hogy bár regisztrált, de nem aktíválta fiókját. Azért, hogy a regisztrációs eljárás teljes legyen Önnek egyszer rá kell kattintania a regisztráció megerõsítése céljából, a regisztráció után közvetlenül elküldött emailben található linkre. Ezáltal aktiválódik az Ön fiókja és be tud lépni az oldalra. Ha ezzel sem oldódott meg a problémája, kérjük, ellenõrizze jelszavát, mint a másik általános hiba forrását.

Mit takar az MSZ EN ISO9001:2000?

Az ISO 9001:2000 a gazdasági szféra minden területén, a legszélesebb körben elterjedt szabvány.

Hogyan regisztrálhatom magam?

Egy rövid ûrlapot kell kitölteni az oldalon, ahol meg kell adnia adatokat:

- vezetéknév
- keresztnév
- e-mail cím
- jelszó

Mi a felhasználónevem?

Felhasználóneve a regisztrációkor megadott e-mail címe.

Küldés »Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam!